Aloe Vera

SUOSITTUA ALOE VERAA 
FOREVER LIVING PRODUCTSILTA


Forever Living Productsin tuotteissa käytetään Aloe Barbadensis Miller -lajiketta. Siihen on syynsä. Maailman yli 400:sta Aloe vera -lajikkeesta nimittäin juuri tämä lajike – ja sen vihreät, pulleat lehdet – on vuosituhansien aikana tullut tunnetuksi upeista ominaisuuksistaan. Sitä käyttivät jo antiikin kreikkalaiset. Aloe Barbadensis Miller on subtrooppinen mehikasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on jähmeää geeliä, joka veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Tämä arvokas Aloe vera -geeli on ollut Forever Livingin tuotteiden perustana toiminnan alusta, vuodesta 1978 lähtien.


ALOE VERA– TAIMESTA TUOtTEEKSI SINULLE      


Erittäin laadukkaiden Aloe vera -tuotteiden muidenkin raaka-aineiden on oltava yhtä laadukkaita kuin itse Aloe veran. Forever Living Products aloittaa perusteista viljelemällä kasveja hedelmällisissä maissa, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman ja runsaasti ravinteita. Viljelmämme sijaitsevat paikassa, jossa aurinko paistaa yli 2 000 tuntia vuodessa. Jokainen taimi otetaan kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Tämä on äärimmäisen tärkeää tehdä nopeasti, jotta raaka-aine pysyy tuoreena. Käytämme vain Aloe veran lehtien hienointa sisägeeliä. Harjoitamme vuoroviljelyä, jotta maaperä ei köyhtyisi.

Koko Forever Living Productsin toiminta perustuu Aloe veraan. Siitä osoituksena ovat ennen kaikkea laaja Aloe veran tuntemuksemme ja monipuolinen Aloe vera -tuotteiden valikoimamme. Forever Livingin Aloe verasta pitävät uskomattoman monet, ja sitä myyvät Forever Livingin jälleenmyyjät yli 160 maassa.