F.I.T. -Ohjelmat


ELÄMÄNTAPAREMONTTI FIT-OHJELMALLA!

HALUAISITKO JAKSAA PAREMMIN, KARISTAA YLIMÄÄRÄISIÄ KILOJA JA SAADA LISÄÄ ENERGIAA ARKEEN? 


Ihana kesä on alkanut kääntyä syksyyn ja arjen rutiinit ovat palanneet. Aurinkoisen kesän lomamuistot lämmittävät mieltä, mutta syödyt grilliherkut ovat saaneet farkkujen vyötärön mystisesti kaventumaan. Hermot ovat kiristyneet samassa tahdissa vaatteiden kanssa, kun arjen velvoitteet verottavat jaksamista. Kuulostaako tutulta?


Lähde mukaan elämäntaparemonttiin, joka sopii normaalin arjen ohelle ja on suunniteltu tavallisille ihmisille. Sinun ei tarvitse olla hikiliikkuja tai intohimoinen kaloreiden laskija. Tämä ohjelma sopii juuri sinulle, joka haluat elämää kestävän ratkaisun kiireisen arjen ohelle! Tämä ohjelma sopii myös sinulle, joka olet jo löytänyt liikunnanilon, mutta kaipaat lisäpotkua treeneihin tai suursiivouksen kropalle kesän jälkeen! 


NÄIN PÄÄSET VAUHTIIN!

ASKEL 1. C9-OHJELMA


Aloita yhdeksän päivän tehostartilla. Valitse pakettiisi lempimakusi aloe-juomista (naturel, omena-karpalo tai persikka) ja proteiinista (suklaa tai vanilja). Vihkot on saatavilla myös ruotsin kielellä. Valitse tällöin FI/SE-versio. 

ASKEL 2. F15-OHJELMA


Valitse omaa lähtötasoasi vastaava 15 päivän FIT-ohjelma. Beginner sopii aloittelijoille, Intermediate jo kuntoileville ja Advanced huippukunnossa oleville urheilijoille. Paketit ovat saatavilla suklaan ja vaniljan makuisella proteiinilla makusi mukaan. Mikäli haluat ohjeet Ruotsiksi, valitse FI/SE-versio.

ASKEL 3. JATKA OHJELMIEN PARISSA


FIT-ohjelmat sisältävät treeni- ja ruokaohjeet 30pv ajaksi. Voit jatkaa yhdellä paketilla koko 30pv ostamalla kaksi Aloe vera-juomaa F15-paketin lisäksi. Muut paketin tuotteet riittävät koko 30 päivää. Jatka ohjelmien parissa niin kauan, että olet tyytyväinen. Kuntosi kohotessa voit siirtyä seuraavaan tasoon. Toimimme tukenasi koko matkan ajan!

TILAA OMAT PAKETTISI TÄSTÄ!


Mahdolliset kaupanpäälliset lisätään toimitukseesi automaattisesti pakkauksen yhteydessä!