Tarjoukset

KUUKAUDEN TUOTE
ALOE VERA GELLY


Arkipäivän sankari kylpyhuoneen kaapissa: Aloe vera putkilossa.

Kuiva tai auringon polttama iho vai kutiava hyönteisenpisto? Aloe Vera Gelly rauhoittaa ja hoitaa ihoa ja säilyttää sen kosteuden. 

Aloe Vera Gellyssä Aloe veran hyviä ominaisuuksia vahvistavat ihon kosteutta säilyttävä glyseriini, suojaava ja rauhoittava allantoiini ja antioksidanttiset C- ja E-vitamiinit. Aloe Vera Gelly ei sisällä hajusteita


OSTAESSASI ALOE VERA GELLYN (20€), SAAT KAUPAN PÄÄLLE ALOE LIPS HUULIVOITEEN (ARVO 5€).

Tarjous voimassa toukokuun ajan.


HemmottelusettiHemmottelusetti esim. kasvoille, käsille tai jaloille.

Forever Aloe Scrub on tehokas, mutta hellävarainen kokovartalon kuorinta-aine. Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan kuivattamatta sekä tuoksuu tosi hyvälle

Forever Marine Mask on ihana savinaamio, joka tekee ihosta taas raikkaan ja sileän. Sisältää luonnollisia levän merimineraaleja, ihoa hoitavaa Aloe veraa, kosteuttavaa hunajaa ja pehmentävää kurkkua.

Nuorille ja vanhoille, miehille ja naisille: nämä tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hemmotella ihoaan syväpuhdistuksella aina silloin tällöin. Sopii kaikille ihotyypeille.OSTAESSASI ALOE SCRUB KUORINTAVOITEEN JA MARINE MASK SAVINAAMION (yht 45€), SAAT KAUPAN PÄÄLLE ALOE LIPS HUULIVOITEEN (ARVO 5€) JA PROPOLIS VOIDE TESTERIN.

FOREVER MASK EXPERIENCEHemmottele kasvojasi tällä ihanalla naamio setillä.

Forever Mask Experience Set sisältää 5 kpl aloe bio-cellulose mask -naamioita ja Sonya refining gel mask -putkilon pakattuna hienoon lahjarasiaan.

Molemmat naamiot ovat helppokäyttöisiä: Sonya refining gel mask vaikuttaa yön aikana, kun nukut, ja aloe bio-cellulose mask on kätevä kertakäyttönaamio, joka heleyttää ihoa jo 20 minuutissa. Lue lisää tuotteista täältä:

Aloe Bio-Cellulose Mask

Sonya Refining Gel Mask


TÄMÄN HIENO SETTI -15%, ELI YHTEENSÄ VAIN 73€.
ERIKSEEN OSTETTUNA ALOE BIO-CELLULOSE MASK JA REFINING GEL MASK YHTEENSÄ 87€.

ARGI+Argi+ on suosittu ravintolisä, joka tukee jaksamista, immuunipuolustusta, verenkiertoa ja lihaksia.

Tämä sisältää aminohappo L-arginiinia sekä hedelmistä ja marjoista koostuvaa mehu- ja hedelmäuutetta.

Tarjoaa myös päivittäisen annoksen C-, D-, B6- ja B12-vitamiineja sekä foolihappoa.

Pussi sisältää 30kpl valmiiksi pakattuja annospusseja.OSTAESSASI ARGI+ RAVINTOLISÄN (69€), SAAT KAUPAN PÄÄLLE ALOE VERA MINI JUOMAN (ARVO 11€).
Molemmat tuotteet tukemaan hyvinvointiasi. Tarjouksen mini aloe vera juoman maun saa valita kolmesta eri vaihtoehdosta: perus, omena/karpalo tai persikka.