MÅNADENS PRODUKT

ALOE MSM GEL

 

Har du trötta eller sjuka muskler? Värker det?
Isåfall lönar det sig att prova på denna härliga, doftfria, sköna massagegelen som har lugnande, stärkande och hudvårdande egenskaper. 

Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter.

Du kan läsa mer om produkten här.


KÖP ALOE MSM GEL (32€), SÅ FÅR DU EN FIN HANDDUK PÅ KÖPET. Erbjudandet är ikraft hela december, eller så länge det finns handdukar kvar.

SONYA ALOE DEEP 

MOISTURIZING CREAM


Behöver din hud lite extra kärlek nu när det blivit kallare ute?

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream är ett oslagbart återfuktande kräm med mängder av hudvårdande ämnen, bland annat oljor från macadamianöt och solrosfrön, tallbarksextrakt och Aloe vera såklart. Härligt len konsistens som snabbt tas upp av huden.

Den passar utmärkt som nattkräm för alla hudtyper och som dagkräm för dig med normal till torr hud.


NÄR DU KÖPER ALOE DEEP MOISTURIZING CREAM OCH ETT ANNAT HUDVÅRDSPRODUKT, SÅ FÅR DU EN ALOE BIO-CELLULOSA ANSIKTSMASK PÅ KÖPET.


FOREVER FASTBREAK


Vill du hitta en god och snabb mellanmål? Eller blev du sötsugen?

Här är en riktig godbit med kola, knaprigt jordnötssmör och ett överdrag med smak av choklad, som innehåller 11g protein och 3g fiber.

Forever FastBreak innehåller även flera fina vitaminer och mineraler. Bland annat järn, kalcium och vitamin B12 som alla bidrar till normal energiomsättning. Här finns också krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer och vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Passar även utmärkt på arbetsfältet eller som proteintillägg före träning.


KÖP FOREVER FASTBREAK 12-PACK OCH FÅ NÅGRA PORTIONSFÖRPACKNINGAR AV KOSTTILLSKOTTEN ARGI+ OCH SUPERGREENS PÅ KÖPET.VITAL5


Vital5 -paketet innehåller fem av våra mest populära kosttillskott.

Nu behöver du inte fundera mer över vilka kosttillskott du borde ta. Detta är ett smart baspaket som förenklar vägen till välmående på daglig basis.

Paketet innehåller

  • 4x Forever Aloe Vera dryck
  • Argi+
  • Forever Arctic Sea
  • Forever Daily
  • Forever Active Pro-BKÖP VITAL5 PAKETET, SÅ FÅR DU FOREVER SUPERGREENS PÅSE PÅ KÖPET (VÄRDE 40€).